Support

Velkommen

Vores support og helpdesk kan hjælpe med at løse tekniske opgaver, og kan kontaktes ved gøre brug af følgende service formular her.

Det er også muligt at gøre brug af vores online chat funktion, som vil optræde som en grøn knap i venstre side af din browser, når vores support er åben for denne service.

Kontrolpanel

Flere af vores løsninger kan administreres via et online kontrolpanel, herunder både Exchange, Sharepoint, Webhotel, Domæner og DNS.

Log ind på vores kontrolpanel ved at klikke på det link, der passer til Jeres umiddelbare behov for information og support.

Kontrolpanel
FAQ Vidensbase
share-2-icon
Online chat

24/7 Overvågning og driftsinformation

Vi kan også tilbyde adgang til vores operationelle oplysninger, der viser de seneste begivenheder og hændelser, som vi påpeger, at her, hvis en tjeneste eller andet teknisk udstyr pludselig svigter.

Hvis du har lejet adgang til en privat Cloud eller dedikeret server hos os, har man også direkte adgang til vores 24/7 overvågning, hvor man kan følge overvågningen af ​​den operationelle status af at specifikt udstyr.

24/7 Driftstatus
switch-turn-off-icon
24/7 Overvågning
24-hours-phone-icon

Webmail og Teamwork

De af vores kunder som har POP3 eller IMAP e-mail, Hosted Exchange og Sharepoint hos os, kan bruge følgende link til at logge ind.


               

Kontakt information

Vi tilbyder også at man kontakter os direkte indenfor vores normale åbningstid. Man kan kontakte os på +45 70 23 00 45 for mere information og / eller send os en besked ved at klikke på knappen her nedenfor.

Klik her for at sende os en besked nu!

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com