Support


Velkommen

Vores support og helpdesk kan hjælpe med at løse tekniske opgaver, og kan kontaktes ved gøre brug af følgende service formular her.

Det er også muligt at gøre brug af vores online chat funktion, som vil optræde som en grøn knap i venstre side af din browser, når vores support er åben for denne service.

Kunde og ordresystem (Blesta)


De fleste af vores services kan ændres og administreres via vores (Blesta) kunde og ordresystem, herunder både OpenXchange OX App Suite, OX Dovecot Pro Mail, Webshop, ASP/PHP Webhotel, CMS webhotel, Domæner, Domain Link og DNS.

Blesta login
Blesta DNS Admin

Kontrolpanel (Odin POA)


Vores Microsoft Hosted Exchange og Sharepoint løsninger kan administreres via et online kontrolpanel for både Exchange Mail, Sharepoint, Webhotel, Domæner og DNS.

Log ind på vores Odin (tidligere Parallels) POA kontrolpanel ved at klikke på det link, der passer til Jeres umiddelbare behov for information og support.

POA kontrolpanel
FAQ + vejledninger
share-2-icon

24/7 Overvågning og driftsinformation


Vi kan også tilbyde adgang til vores operationelle oplysninger, der viser de seneste begivenheder og hændelser, som vi påpeger, at her, hvis en tjeneste eller andet teknisk udstyr pludselig svigter.

Hvis du fx. har lejet adgang til en Private, Public, Hybrid Cloud eller en dedikeret server løsning hos os, har man også direkte adgang til vores 24/7 overvågning, hvor man kan følge overvågningen af ​​den operationelle status af at specifikt udstyr.

Kontakt os endelig HER hvis du mangler adgang til vores 24/7 overvågning – eller klik nedenfor for at logge ind.

24/7 Driftstatus
switch-turn-off-icon
24/7 Overvågning
24-hours-phone-icon

OpenXchange OX App Suite og Dovecot Pro Mail

De af vores kunder som har lejet en OX App Suite eller OX Dovecot Pro Mail løsning hos os, kan bruge følgende link til at logge ind.


OX App Suite        OX Dovecot Pro        

Legacy POP3/IMAP og Exchange webmail samt Sharepoint

De af vores kunder som har Odin kontrolpanel baseret traditionel POP3 eller IMAP e-mail, Hosted Exchange og Sharepoint hos os, kan bruge følgende link til at logge ind.


               

Kontakt information

Vi tilbyder også at man kontakter os direkte indenfor vores normale åbningstid. Man kan kontakte os på +45 70 23 00 45 for mere information, eller ved at sende os en besked ved at klikke på knappen her nedenfor.

Klik her for at sende os en besked nu!

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com