Cloud

Cloud SupportOffice 365 BackupCloud BackupCloudification

Cloud Support

Hvis I har placeret Jeres servere og løsninger i en af de store Cloud løsninger, er I måske også blevet ramt af det faktum, at de rent faktisk godt kan falde ud – og har brug for genstart, opdateringer, en gennemgang og analyse af årsag til fejl og manglende 24/7 overvågning.

Måske betyder det samtidig, at Jeres aller bedste tekniske kompetencer nu bruger (og fokuserer) deres arbejdstid og ressourcer på 24 timers vagter og beredskab, istedet for at løse de opgaver de normalt skulle tage sig af.

Det vil sandsynligvis påvirke deres daglige arbejdsindsats, hvis de ofte skal op om natten for at servicere Cloud løsninger og samtidig være friske nok til at passe de daglige opgaver.

Jeres tekniske ressourcer vil derfor møde uoplagte ind på arbejde næste morgen, grundet disse driftsvagter og Cloud support opgaver, især hvis de har været oppe flere gange om natten. Dette kan endda og til tider kan være udfordrende for dem, da de måske ikke har tilgang til de af deres kolleger, som har et indgående kendskab til selve Cloud løsningen.

Vi har en løsning, der kan hjælpe Jer med eliminere dette problem.


Cloud Support Services


Løsningen kaldes Cloud Support Services og er en ny måde at være driftspartner på for de fleste hosting udbydere, idet der ydes support på udstyr placeret andetsteds end i et af deres egne datacentre.

I princippet udfører vi præcis den samme service, som i et af vores egne datacentre, omend vores fokus istedet er rettet mod de steder på Internettet, hvor I har placeret Jeres Cloud servere og understøttende Cloud services.

Vi tilbyder at assistere med følgende 24/7 services, som man kan vælge fra og til efter behov.

 • Overvågning og monitorering af netværk, services og applikationer
 • Analyse og dokumentation af årsager til fejl
 • Fejludbedring ved nedbrud på servere og services
 • Genstart og reboot service
 • Failover imellem Cloud services og servere
 • Sikkerhedspatchning
 • Backup

Vores Cloud Support Services kan kobles ind i allerede eksisterende løsninger, eller implementeres samtidig med opsætning af en eller flere nye servere og services.

Læs mere om vores 24/7 drift og overvågning ved at klikke her nedenfor.

Læs mere om vores 24/7 overvågning her


Servicemål og løsninger

Vi tilbyder følgende servicemål og overvågning af løsninger til alle vores Cloud Support kunder.

 • 24/7/365 overvågning af svartider af kommunikationsveje via internettet, fra flere samtidige (og forskellige) overvågningspunkter på internettet, mod servere placeret hos en Public Cloud-udbyder, såsom Azure, Google, Amazon eller anden udbyder andetsteds på Internettet.
 • 24/7/365 overvågning af applikationer og særlige check af bestemte enheder og løsninger udpeget af kunden.
 • 24/7/365 overvågning af kommunikationslinjer, herunder krypterede VPN linjer, imellem Jeres egen(ne) lokation(er) til Public Cloud løsningen(er)

Book et uforpligtende møde med os og hør mere om vores 24/7 helpdesk og IT Service Management (ITSM) tjenester nederst på siden her, eller læs mere herom ved at klikke nedenfor.

Læs mere om vores Service Delivery Manager (SDM) ydelser her  

Respons og opfølgning

Vores tekniske specialister kan hjælpe med følgende indsatsområder og service ydelser.

 • Teknisk overvågning og måling af løsninger minimum hvert minut, herunder brugerdefinerede målinger og automatiserede agentbaserede reaktionsindsats indenfor 15 minutter fra fejlen opstod.
 • Menneskelig svar inden for 15 minutter fra der opstår et problem, hvis problemet overstiger 10 minutter fra det agent-baserede script har forsøgt at løse problemet.
 • Incident Report forberedelse til alle Enterprise Hosting kunder, på baggrund af fejl der overstiger 15 minutter
 • Analyse af årsagen til fejl, herunder Incident Handling dokumentation tilføjet til Incident Report dokumentationen, med beskrivelse af årsagen til forårsagede fejl, hertil hvilken indflydelse (og konsekvens) dette måtte have haft ud over normal service (eller server) genstart, hvis der har været behov for andre tekniske ændringer
 • Opkald til applikationsspecialister, hvis normal genstart af services og applikationer ikke løser problemet, så alting igen fungerer korrekt. Dette på baggrund af behov for efterfølgende (eller samtidig) analyse af fejl årsag
 • Opfølgning af tekniske specialister, efter fejlretning har fundet sted, for at sikre og kontrollere, at fejl årsagen er rettet tilfredsstillende
 • Overførsel af Incident Report data til den designerede Service Delivery Manager (SDM), således at årsag og konsekvens behandles i den månedlige driftsrapport, hvilken drøftes med kunden på de månedlige eller kvartalsvise statusmøder.

Læs mere om vores Service Delivery Manager (SDM) ydelser her nedenfor.


Service Delivery Management (SDM)

Alle vores Cloud supportkunder får automatisk tildelt en Service Delivery Manager (SDM) for at sikre, at et Incident Report vil altid blive skrevet, hvor alle de fejl og roden spørgsmål er dokumenteret.

Under regelmæssige planlagte møder mellem den tilknyttede Service Delivery Manager og kunden er Incident Report diskuteret og håndteret, så eventuelle problemer og nye initiativer kan evalueres omhyggeligt og besluttede før faktiske implementering finder sted.

Læs mere om vores Service Delivery Manager ydelser ved at klikke her


Læs mere om vores Cloud Support løsninger

Vi har skrevet en let forståelig vejledning, hvor man kan læse mere om vores forståelse og levering af Cloud Support services.

Vejledningen kan downloades og læses offline, og er en forkortet udgave af denne side.

Læs mere om vores forståelse af Cloud Support og vejledning herom, ved at læse videre ovenfor – eller ved at downloade vores PDF brochure.


Priser

Med alle de mange ting og tekniske spidsfindigheder, som Cloud Support umiddelbart indebærer, kan det måske opfattes som en dyr omgang at gå igang med, hvorfor mange tænker det er billigere at overvåge og foretage drift af deres egne løsninger, når de er placeret i en Cloud løsning eller eget datarum.

Vores priser starter fra et par hundrede kroner om måneden for simpel overvågning og besked til vores kunders driftspersonale via telefon og SMS, til løsninger i prisklasse for fuld drift af løsningen, alt afhængigt af hvad kunden har brug for.

Det er derfor altid en god idé at man tænker lidt over et par nice-to-have og need-to-have scenarier inden man kontakter en Cloud Support udbyder.

Vi har indtil flere forskellige løsninger at byde ind med, så ring endelige og hør nærmere på telefon +45-70 23 00 45.


Service Level Agreement (SLA)

Alle vores tekniske løsninger hører under vores Standard Level Agreement (SLA) aftale, medmindre kunden har brug for specielle driftsforhold, hvor et allongetillæg vedlægges standard aftalen som supplement, hvori de udvidede vilkår er specificeret.

Teknologi

Vores tekniske løsninger holdes løbende ved lige med tilførsel af nyeste hardware teknologi

Software

Alle tekniske løsninger bliver løbende opdateret med seneste sikkerhedspatches

Overvågning

Alle løsninger overvåges døgnet og året rundt og respons er sikret via 24/7 tekniker standby

Helpdesk

Vores online helpdesk og support system sikrer at alle forespørgsler sendes til rette servicetekniker

99,9% oppetidsgaranti

En tekniske løsning er underlagt vores standard Service Level Agreement (SLA) aftale inklusive vores oppetidsgaranti på 99,9%, der dog kan forhandles individuelt

Sikkerhed

Alle tekniske løsninger er sikret med antivirus og sikkerhedsscannes fra en ekstern lokation for mulige sikkerheds-huller i løsningerne


Mød os helt uforpligtende

Vi byder alle virksomheder til at kontakte os for at arrangere et helt uformelt møde omkring vores Cloud Support Services, hvor vi kan komme og høre om dine tanker og ønsker til, hvordan vi kan hjælpe din tekniske ressourcer til at opfylde frisk i jobbet hver dag.

Kontakt os endelig på +45-70 23 00 45, eller ved at udfylde vores online kontaktformular ved at klikke på linket nedenfor.

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt herefter.


Klik her for at kontakte os om vores Cloud Support Services

Office 365 Backup

Vi tilbyder backup af Microsoft Office 365 til en dansk GDPR sikret lokation, hvor man trygt kan hente sine data fra og være vidende om at data befinder sig på dansk grund, under dansk lov og værneting.

Dette er ikke tilfældet med backup løsninger ude på Internettet, som ikke giver denne garanti og slet ikke backup løsninger placeret på udenlandske servere eller i Cloud løsninger, som replikeres til forskellige steder rundt om i verden.

Såvel Microsoft, Google som Amazon Cloud løsninger er alle eksempler på virksomheder, der replikerer deres data imellem datacentre forskellige steder i verden.

På denne måde er de data som placeres hos disse udbydere underlagt mange forskellige landes lokale lovgivning og værneting, skulle en tvist opstå omkring data ejerskab og GDPR lovgivning ift. at man har ret til at blive glemt ifbm. særligt personfølsomme data.


Hvorfor sikkerhedskopiere Office 365?


Microsoft Office 365 benyttes mere og mere af virksomheder og gør det muligt at arbejde hvor som helst og når som helst.

Men der følger IKKE backup med i Microsoft Office 365! Det betyder, at du risikerer at miste vitale data, hvis ikke du beskytter dem.

Når en fil eller et dokument slettes i Microsoft Office 365, ligger det i ”papirkurven”, men gemmes kun i 30 dage. Herefter er dataene tabt for evigt. Hvis en medarbejder forlader virksomheden, bliver data ligeledes kun gemt i 30 dage – derefter slettes de definitivt.


Det er dine data og det er dit ansvar at beskytte dem


Vi tilbyder i samarbejde med Veeam Backup at sikkerhedskopiere dine data fra Office 365, så de er tilgængelige og kan genskabes så længe du ønsker det. Dermed beskytter du dine data mod utilsigtet sletning, sikkerhedstrusler og huller i opbevaringspolitikken.

Vi tager backup af Office 365 Exchange Online-, SharePoint Online-, OneDrive for Business- og Microsoft Teams-data, så ofte som hvert femte minut. Hvor ofte der tages backup, hvad der tages backup af og hvor længe data skal gemmes, vælger du selv.

Backup placeres på vores datacenter lokationer flere steder i Danmark, og du kan nemt og hurtigt gendanne præcis det, du har brug for – hverken mere eller mindre.


Opfyld sikkerheds- og compliancekrav

Sikkerheds- og compliance-problemer er store drivkræfter og årsag til, at det er en god idé at sikkerhedskopiere Office 365 data:

Gem med vores løsning data baseret på langsigtede opbevaringspolitikker til lovmæssige eller compliance behov, såsom den danske regnskabslovgivning.


Sådan fungerer vores Microsoft 365 backup løsning


Vi bruger Veeam som backup løsning til backup af Microsoft 365, der er et af verdens førende løsninger til backup af denne løsning.

Ved overholdelse af vores ISAE 3402 certificering gør vi brug af de sikrede processer, procedurer og planer som vi arbejder efter dagligt, til at sikre at alle vores kunder får taget backup og sikret disse på vores servere placeret i Danmark under danske værneting og lovgivning.

På denne måde sikres det at data altid kan genskabes i og fra Danmark, uden indblanding fra udenlandsk lov og værneting, skulle en tvist opstå imellem udbyder af Microsoft 365 og kunden.

Her til højre kan man se et teknisk overblik over, hvorledes vi foretager vores backup af Microsoft 365 løsninger.


Planer og priser

Husk endelig at gør os opmærksom på, om du har nogle specielle ønsker til Microsoft Office 365 Backup, som du umiddelbart ikke selv kan finde ud af at konfigurere via vores kunde og ordresystem.

Light Backup

Perfekt til den personlige desktop eller bærbare computer med normal Microsoft 365 data mængde.

:: Light ::
Veeam Microsoft 365 Backup

 • Fra

  :: DKK 20,- /mdl ::

 • Eventuel pris for oprettelse og installation oplyses i vores webshop
 • 100 GB på hurtige SAS/SATA diske
 • Ubegrænset dansk og udenlandsk trafik
 • Gratis installation og
  setup af Veeam klient software
 • Daglig backup af data
 • Backup rotation: 14 dage
 • 24/7 monitorering af Veeam Backup udstyr
 • Antivirus
 • Sikkerheds- og malware scanning af alt data
 • Veeam backup klienter: 1
 • Online chat, e-mail og telefon support
 • Serviceniveau: Guld

Business Backup

Perfekt til den personlige desktop eller bærbare computer med en stor Microsoft 365 data mængde.

:: Business ::
Veeam Microsoft 365 Backup

 • Fra

  :: DKK 75,- /mdl ::

 • Eventuel pris for oprettelse og installation oplyses i vores webshop
 • 500 GB på hurtige SAS/SATA diske
 • Ubegrænset dansk og udenlandsk trafik
 • Gratis installation og
  setup af Veeam klient software
 • Daglig backup af data
 • Backup rotation: 14 dage
 • 24/7 monitorering af Veeam Backup udstyr
 • Antivirus
 • Sikkerheds- og malware scanning af alt data
 • Veeam backup klienter: 1
 • Online chat, e-mail og telefon support
 • Serviceniveau: Guld

Premium Backup

Perfekt til den personlige desktop eller bærbare computer med en ekstrem Microsoft 365 data mængde.

:: Premium ::
Veeam Microsoft 365 Backup

 • Fra

  :: DKK 150,- /mdl ::

 • Eventuel pris for oprettelse og installation oplyses i vores webshop
 • 1000 GB på hurtige SAS/SATA diske
 • Ubegrænset dansk og udenlandsk trafik
 • Gratis installation og
  setup af Veeam klient software
 • Daglig backup af data
 • Backup rotation: 14 dage
 • 24/7 monitorering af Veeam Backup udstyr
 • Antivirus
 • Sikkerheds- og malware scanning af alt data
 • Veeam backup klienter: 1
 • Online chat, e-mail og telefon support
 • Serviceniveau: Guld


Abonnementsperiode

Alle løsninger leveret af CloudNordic ApS er normalt baseret på en abonnementsperiode på 12 måneder og alle priser er som udgangspunkt oplyst i DKK (danske kroner) eksl. moms, hvilken tillægges prisen ved selve bestillingen. Læs vores forretningsbetingelser her.


Kontakt os for at høre nærmere

Kontakt os for at høre nærmere om vores Microsoft Office 365 Backup løsninger, ved at klikke :: HER ::.

Skulle I ønske at blive forhandler af vores produkter og services hører vi rigtig gerne fra Jer.

Klik her for at sende os en besked

Cloud Backup

Vi tilbyder backup af alle typer af tekniske enheder baseret på et Windows eller Linux styresystem, som er placeret et sted på Internettet, med sikring af at tage en kopi af alt data til en dansk GDPR sikret lokation.

På denne lokation kan man trygt og til enhver tid hente sine data, der er lagret jævnfør de backup politikker man har valgt og tillige være vidende om at data befinder sig på dansk grund, under dansk lov og værneting.

Dette er ikke tilfældet med backup løsninger ude på Internettet, som ikke alle giver denne garanti og da slet ikke backup løsninger, der er placeret på udenlandske servere eller i andre udenlandske Cloud løsninger, som måske endda replikeres til forskellige steder rundt om i verden.

Såvel Microsoft, Google som Amazon Cloud løsninger er alle eksempler på virksomheder, der replikerer deres data imellem datacentre forskellige steder i verden.

På denne måde er de data som placeres hos disse udbydere underlagt mange forskellige landes lokale lovgivning og værneting, skulle en tvist opstå omkring data ejerskab og GDPR lovgivning ift. at man har ret til at blive glemt ifbm. særligt personfølsomme data.

Vores løsning sikrer tillige, at vi altid kan hjælpe med at genskabe de data og driftsenheder som kunden har brug for at få i luften, endda på en løsning placeret i Danmark, skulle den valgte Cloud leverandør fejle.


Hvis det værste skulle ske, hvad koster det så for jer at have nedetid?


Hvad nu hvis jeres servere i jeres eget datacenter eller hos Amazon AWS, Azure eller services fra Salesforce eller lignende ikke længere er tilgængelige, hvordan sikrer du så virksomhedens data og produktivitet bedst muligt?

Vi tilbyder sikring af jeres virksomheds data, ved at foretage backup og/-eller replikering af alle jeres servere og al jeres data til datacentre i Danmark, så du hurtigt og nemt kan genoptage produktionen.

Hvis vi tilmed styrer jeres DNS kan vi næsten omgående stille om til produktion med vores version.
Dette giver et minimum af nedetid og dermed minimalt tab af omsætning og produktivitet.

I vælger naturligvis selv, hvilke services og data der er forretningskritiske og dermed skal replikeres. Og at benytte CloudNordic til Cloud Backup er billigere, end du tror!


Sådan fungerer vores Cloud Backup løsning


Vi bruger Veeam som backup løsning til alle typer af backup af Cloud løsninger, der er et af verdens førende løsninger til backup af Windows og Linux baserede servere, desktops og alle mulige andre tekniske typer og IoT enheder.

Ved overholdelse af vores ISAE 3402 certificering gør vi brug af de sikrede processer, procedurer og planer som vi arbejder efter dagligt, til at sikre at alle vores kunder får taget backup og sikret disse på vores servere placeret i Danmark under danske værneting og lovgivning.

På denne måde sikres det at data altid kan genskabes i og fra Danmark, uden indblanding fra udenlandsk lov og værneting, skulle en tvist opstå imellem Cloud udbyderen og kunden.


Planer og priser

Husk endelig at gør os opmærksom på, om du har nogle specielle ønsker til Cloud Backup, som du umiddelbart ikke selv kan finde ud af at konfigurere via vores kunde og ordresystem.

Light Backup

Perfekt til den personlige desktop eller bærbare computer, eller en lokal filserver i datarummet.

:: Light ::
Veeam Cloud Backup

 • Fra

  :: DKK 40,- /mdl ::

 • Eventuel pris for oprettelse og installation oplyses i vores webshop
 • 100 GB på hurtige SAS/SATA diske
 • Ubegrænset dansk og udenlandsk trafik
 • Gratis installation og
  setup af Veeam klient software
 • Daglig backup af data
 • Backup rotation: 14 dage
 • 24/7 monitorering af Veeam Backup udstyr
 • Antivirus
 • Sikkerheds- og malware scanning af alt data
 • Veeam backup klienter: 1
 • Online chat, e-mail og telefon support
 • Serviceniveau: Guld

Business Backup

Perfekt til den personlige desktop eller bærbare computer, eller en lokal filserver i datarummet.

:: Business ::
Veeam Cloud Backup

 • Fra

  :: DKK 140,- /mdl ::

 • Eventuel pris for oprettelse og installation oplyses i vores webshop
 • 500 GB på hurtige SAS/SATA diske
 • Ubegrænset dansk og udenlandsk trafik
 • Gratis installation og
  setup af Veeam klient software
 • Daglig backup af data
 • Backup rotation: 14 dage
 • 24/7 monitorering af Veeam Backup udstyr
 • Antivirus
 • Sikkerheds- og malware scanning af alt data
 • Veeam backup klienter: 1
 • Online chat, e-mail og telefon support
 • Serviceniveau: Guld

Premium Backup

Perfekt til den personlige desktop eller bærbare computer, eller en lokal filserver i datarummet.

:: Premium ::
Veeam Cloud Backup

 • Fra

  :: DKK 220,- /mdl ::

 • Eventuel pris for oprettelse og installation oplyses i vores webshop
 • 1000 GB på hurtige SAS/SATA diske
 • Ubegrænset dansk og udenlandsk trafik
 • Gratis installation og
  setup af Veeam klient software
 • Daglig backup af data
 • Backup rotation: 14 dage
 • 24/7 monitorering af Veeam Backup udstyr
 • Antivirus
 • Sikkerheds- og malware scanning af alt data
 • Veeam backup klienter: 1
 • Online chat, e-mail og telefon support
 • Serviceniveau: Guld


Abonnementsperiode

Alle løsninger leveret af CloudNordic ApS er normalt baseret på en abonnementsperiode på 12 måneder og alle priser er som udgangspunkt oplyst i DKK (danske kroner) eksl. moms, hvilken tillægges prisen ved selve bestillingen. Læs vores forretningsbetingelser her.


Kontakt os for at høre nærmere

Kontakt os for at høre nærmere om vores Cloud Backup løsninger, ved at klikke :: HER ::.

Skulle I ønske at blive forhandler af vores produkter og services hører vi rigtig gerne fra Jer.

Klik her for at sende os en besked


Cloud løsninger og begreber

Internettets driftsløsninger er under konstant udvikling og “kært barn har mange navne”, hvilket ikke mindst kommer på tale, når man begynder at tale om Cloud løsninger.

Der findes indtil flere begreber af Cloud løsninger, hvilke er udtænkt af de største Internet spillere på markedet, for at få deres løsninger til at give mening når de skal evangeliseres.

Den seneste tilkomne Cloud løsning på markedet kaldes for Hybrid Cloud og er en kombination af forskellige tekniske løsninger, placeret forskellige steder på Internettet.

I de tidlige dage tale man “kun” om Public Cloud, der henvendte sig til alle og Private Cloud, der henvendte sig til den enkelte virksomhed. Men for at få disse ting til at hænge sammen, fandt man på begrebet Hybrid Cloud.

Ligesom med hosting er disse begreber udviklet til at forklare brugeren om funktionen, hvor Public Cloud svarer til “Shared hosting” services og Private Cloud løsninger svarer mest til “Dedikerede Enterprise hosting” ydelser.

Her kommer Hybrid Cloud begrebet til sin ret, idet de store Internet Service Provider udbydere, såsom Microsoft og Amazon AWS services har brug for at kommunikere med virksomhederne på deres fysiske adresse. Hybrid Cloud er således en kobling af datarummet hos kunden og Internet Service Provider Cloud løsningen.

:: Læs meget mere om alle Cloud begreber og de forskellige løsninger her ::

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com