SSL certifikat


cloud-computing

SSL certifikat

Kombineres en hjemmeside med et Secure Socket Layer (SSL) sikkerheds certifikat, bliver brugerens kommunikation beskyttet imellem den server, der besøges af brugeren, og brugeres Internet browser.

Enhver hjemmeside og webshop hvorpå personlige oplysninger håndteres, skal ifølge lovgivning i Danmark sikre at disse oplysninger som minimum er beskyttet af et sikkerheds certifikat.

Et SSL certifikat øger tillige kunder og andre besøgendes tillid til løsningen.

Sikker kommunikation med SSL

SSL certifikater bruges til hemmeligholdelse af information imellem brugeren og den hjemmeside eller webshop de besøger, hvor følsomme data såsom cpr-nummer, kreditkort og øvrige personlige informationer udveksles.

Kryptering er i bund og grund en løsning, hvor alle bogstaver og tal udskiftes med binær information i form af nuller og ettal, såsom at bogstavet A er lig nul-nul-et osv.

En kryptering arbejder i bits (eller bidder), hvor antallet af bits udgør den krypteringsform man leverer. Således er 128 bit kryptering baseret på 128 gange en kombination af nuller og ettal i sæt af tre. Dette giver næsten uanede kombinationsmuligheder.

Det er derfor en god idé at investere i et SSL certifikat, hvis man ønsker at beskytte den information et website deler med den besøgende.

DNShotel

Hvordan ved man at der er SSL i brug

Man kan se at en hjemmeside bruger SSL certifikat på to måder, hvor den ene måde er at der står https istedet for http, der hvor man indtaster hjemmeside adressen.

Den anden måde er at der dukker en hængelås gratik op i samme område, så det også er visuelt muligt at identificere at SSL kommunikation er slået til.

Ring og få et godt råd af vores teknikere

Hvis I er i tvivl om I bør bestille et SSL certifikat, kan vi helt uforpligtende tilbyder at give Jer et godt råd, om I bør overveje at gøre brug af SSL eller ej.

Det kan jo snildt være, at Jeres virksomhed og de data I placerer på Internettet, er omfattet af lovgivning, der gør at Jeres løsning kræver et sådan sikkerheds certifikat.

Ring på telefon +45 – 70 23 00 45 og hør nærmere.

Bestil et SSL certifikat hos os

Hvis I derimod allerede er klar til at bestille Jeres SSL certifikat, kan vi tilbyde at levere og idriftsætte det for Jer indenfor samme pris. Klik nedenfor for at bestille sikkerhedscertifikatet hos os.

Klik her for at bestille et SSL certifikat

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com