sFTP server

Network-Upload-icon3

Secure FTP (sFTP) server

De fleste personer, der har fået adgang til et webhotel eller en webservice, hvor de har haft brug for at sende en større mængde data til en server, vil kende til begrebet og en File Transfer Protokol (FTP) service.

Har man brug for at flytte en større mængde data på en sikret og krypteret facon, kan man istedet bruge Secure File Transfer Protokol (sFTP) imellem to tekniske enheder.

Dette kan være en fordel, såfremt man skal flytte følsom data imellem to punkter, hvilket vi tilbyder som beskrevet nedenfor.

Løsninger

Vore kunder bruger i dag sFTP løsninger i følgende situationer.

  • Ved flytning af følsomme data imellem deres egen computer og en eller flere servere i et af vores datacentre
  • Ved flytning af større mængde data, hvoraf nogle af disse endda er følsomme data, imellem deres egne servere og en eller flere servere i et af vores datacentre
  • Ved flytning af vores kunders data fra en ekstern lokation anden en deres egen, til en eller flere af deres servere i et af vores datacentre

Måden vi overfor vores kunder løser denne opgave, er at vi bygger en dedikeret virtuel eller fysisk server, hvor kunden selv eller en udpeget ekstern partner, logger på med sFTP klient og placerer data i en udpeget folder, hvorefter automatiserede scripts logger og flytter disse data til den rette lokation indenfor vores i et eller flere af vores datacentre.

Kunden får således løst sin dataflytning på en sikret måde og efter nøje aftalte regler, hvilket lever op til sikkerhedsprocedurerne i ISO 27001:2013 Information Security Management System (ISMS), som er procedurer, planer, politikker og processer vi efterlever hver dag i vores arbejde med it-sikkerheden i vores virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte den sikkerhedsløsning, der passer bedst til Jeres virksomhed.

Er I interesseret i at blive forhandlere af vores produkter og services, er I også meget velkommen til at kontakte os herom.

Kontakt os på telefon +45 – 70 23 00 45 eller send en besked til os via vores online formular, ved at klikke på knappen her nedenfor, så vender tilbage hurtigst muligt.

Klik her for at sende os en besked

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com