OpenVPN / PPTP / SSH


cloud-computing

Virtual Private Network (VPN)

Begrebet Virtual Private Network (VPN) er nok noget de fleste af os kender fra vores hverdag, hvis vi arbejder hjemmefra og skal koble ind i virksomhedens netværk.

Vi tilbyder ligeledes vores kunder en VPN adgang til den server de lejer hos os, uagtet om den er fysisk, virtuel eller en Cloud server.

Der findes indtil flere VPN platforme og løsninger, hvilke vi vil forsøge at beskrive på hverdags dansk her nedenfor.

Løsninger

En VPN forbindelse er en sikker krypteret adgang imellem to enheder på et netværk, der fx.  kunne være en computer derhjemme med en adgang til en virksomheds servere (eller services) ude på Internettet.

Der findes i dag mange forskellige krypterede adgange imellem en eller flere enheder på Internettet, hvoraf nedenstående er de mest populære.

  • OpenVPN
  • PPTP
  • SSH

Vi tilbyder alle tre former for VPN kryptering alt afhængig af hvad vores kunder har brug for, og udfra den service de ønsker fra os.

Mød os helt uforpligtende

Vi byder alle virksomheder velkommen til at kontakte os for at afholde et helt og aldeles uforpligtende møde, hvor vi kan komme og høre omkring Jeres tanker og ønsker, hvorfra vi kan bibringe vores tanker hertil.

Kontakt os endelige på telefon +45 – 70 23 00 45, eller ved at udfylde vores online kontakt formular, ved at klikke på nedenstående link. Vi kontakter Jer hurtigst muligt herefter.

Klik her for at sende os en besked

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com