Virtual Private Server (VPS)

vps4

Virtual Private Server (VPS)

vps4Begrebet Virtual Private Server (VPS) hører til under Shared Hosting, idet idéen er opstået med baggrund i tilblivelsen af store infrastruktur løsninger, hvor kunder deler ressourcer uden at have reel “kontrol” over hardware forbruget.

Med andre ord bliver man som kunde tildelt en delt “dedikeret” server, herunder hardware ressourcer såsom RAM, harddisk plads og processor, men man er dog ikke alene om at bruge løs af den hardware man får tildelt, idet andre kunder også bruger samme hardware.

Service Level Agreement (SLA)

Vi tilbyder følgende drifts- og serviceniveau til alle vores webhotel kunder.

switch-turn-off-iconTeknologi

Vores tekniske løsninger holdes løbende ved lige med tilførsel af nyeste hardware teknologi

share-2-iconSoftware

Alle VPS løsninger skal patches af kunden, medmindre vi har driftsansvar af serveren

24-hours-phone-iconOvervågning

Alle løsninger overvåges døgnet og året rundt og respons er sikret via 24/7 tekniker standby

phone-iconHelpdesk

Vores online helpdesk og support system sikrer at alle forespørgsler sendes til rette servicetekniker

settings-icon99,9% oppetidsgaranti

Et webhotel er underlagt vores standard Service Level Agreement (SLA) aftale inklusive vores oppetidsgaranti på 99,9%

Sikkerhed

Vi tilbyder vores VPS kunder at sikkerhedsscanne deres enhed fra en ekstern lokation for mulige sikkerhedshulle

Ressourcer vs. “over commit”

Hertil vil enhver hostingudbyder som tilbyder VPS servere sikre, at der for alle enheder er en vist overlap i forbrug af RAM og CPU (processor) ressourcer. Dette kaldes indenfor hostingbranchen for “over commit” af ressourcer.

På denne måde holdes prisen nede for en “dedikeret” server, imens man kan komme ud for at dele hardware ressourcer med en anden kunde, der bruger løs af sine ressourcer netop i det øjeblik man selv har brug for dem.

I sådanne tilfælde kan man ikke være sikker på at have de ressourcer til rådighed man har “betalt for”, idet der indenfor VPS server verdenen ofte skrues hårdt op for “over commit” mulighederne, for netop at holde prisen nede.

Vi vil til enhver tid kontakte kunder, der “misbruger” vores VPS server løsninger til at udnytte “over commit” mulighederne, med baggrund i at udnytte den sænkede prise i forhold til andre server produktet.Vi giver dem valget om enten at opgradere den eksisterende VPS med ekstra ressourcer, så dermed ikke rammer over commit konstant, eller skifte over til et andet server produkt, såsom en dedikeret Virtuel Server.

Cloud-icon-mechanics

Fordele og ulemper

Fordelen ved en VPS server er således pris og mulig ydelse tilkøbt, såfremt man ikke bliver forstyrret af sine “naboer”, hvis de konstant bruger løs af de ressourcer man selv har brug for, hvilket tegner ulempen ved VPS server enheder.

Alternativet til en VPS server er dedikeret Virtuel Server

Ønsker man sig en virtuel server løsning uden at kunne komme ud for “over commit” problematikken med sine VPS “naboer”, så bør man istedet leje en dedikeret virtuel server.

Læs mere om dedikeret Virtuel Server her.

Klik her for at bestille en VPS server

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com