Hosted Sharepoint

customer-invoice

Teamwork via Hosted Sharepoint

Der findes mange forskellige løsninger på Internettet, hvor det er muligt at samarbejde som et team, herunder er flere af disse løsninger ganske gratis.

Disse løsninger fokuserer på at man arbejder sammen som et team omkring dokumenter, forum og mange andre former for samarbejde. Begrebet “collaboration”, der kan oversættes direkte til ordet samarbejde på dansk, bruges ofte som en beskrivelse af denne type løsninger.

Ansvar, jura og værneting

Der melder sig indtil flere problemer, af både juridisk og driftsmæssige karakter, som man bør overveje inden man tager fat på bestilling af en løsning online, modsat en løsning placeret i virksomhedens datarum, idet der kan være udfordringer med lovgivning, værneting og ansvar for driftsforhold ved brug af disse løsninger.

Nedenfor vil vi prøve at belyse hvilke udfordringer man bør overveje, inden man gør brug af en teamwork løsning.

Microsoft Sharepoint

Vi tilbyder drift af Sharepoint, hvilket bør ske på en dedikeret fysisk server ved større løsninger, eller en dedikeret virtuel server, hvis der er tale om mindre løsninger.

Det er også muligt at leje Sharepoint på en delt server, hvilket vi tilbyder som en del af vore Shared hosting services.

Klik nedenfor for at læse mere om vores dedikerede virtuelle server løsninger.

Læs mere om en dedikeret virtuel server her

Features

Med Sharepoint får man adgang til et væld af spændende teamwork features, herunder følgende.

 • Fællesområder til deling og styring af dokumenter
 • Rettighedsstyring af dokumenter og brugere
 • Versionskontrol af Jeres oprettede dokumenter
 • Integration med Exchange og Outlook
 • Løsningen er placeret i det datacenter, på danske servere i Danmark.
 • 24/7/365 overvåget driftsløsning
 • Daglig backup af løsningen

Vi tilbyder løsningen som en løsning placeret på en dedikeret server eller som en shared hosted løsning, også kaldet Hosted Sharepoint.

Ring og hør nærmere på telefon +45 – 70 23 00 45 eller send os en besked, så kontakter vi Jer hurtigst muligt herom.

Send en besked til os ved at klikke her

 

De største løsninger

Af de største og mest kendte mærker indenfor teamwork løsninger, er Google Docs naturligvis en stor spiller på markedet, som har vundet stor succes med deres gratis version til Gmail brugere, der tillige leveres i en professionel version, hvor en virksomhed kan koble både e-mail, intranet og filserver funktion sammen under et Internet domæne.

Microsoft halter lidt efter med deres Office 365 løsning, hvor man gør brug af deres kendte Office produkter online. Dog skal man være opmærksom på, at de fleste brugere i dag stadig downloader Office pakken til deres egen computer.

Dette forsøger Microsoft at gøre en stor indsats for bliver ændret, ved at prøve at overbevise deres kunder om at de istedet skal bruge løsningen online. Det bliver spændende at se brugernes reaktion, da de af vane traditionelt er glade for at have Office pakken installeret lokalt på deres computer.

Hvad bør man vælge og hvordan

Man bør i første omgang nok overveje nogle af følgende forhold, inden man springer ud i at leje sin teamwork løsning online placeret udenfor Danmark.

 • Hvor er virksomhedens data placeret og hvad gør man, hvis der er en juridisk tvist i forhold til krav om udlevering af data til en fremmed myndighed ?
 • Hvordan sikres det at virksomhedens data ikke pludseligt er frit tilgængelige online og indekseres i søgemaskiner verden over ?
 • Hvem har driftsansvaret for at virksomhedens data overvåges, herunder sikrer at der er taget backup af disse med regelmæssige mellemrum ?
 • Har vores virksomhed data som ikke bør forlade Danmark og kan behandles i dansk værneting med dansk lov og ret, eller kan vi leve med at data ligger placeret på udstyr som befinder sig i udlandet, under fremmed lovgivning ?

Der er naturligvis et væld af andre spørgsmål som man bør overveje, inden man vælger.

Få en uvildig tanke om valg af teamwork løsning

Læs mere om drift af vores dedikerede virtuelle server løsninger og kontakt os endelig for en uforpligtende indledende drøftelse, ved at ringe til os på telefon +45 – 70 23 00 45.

Bestil Hosted Sharepoint her

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com