E-mail

E-mail

Hosted Exchange, POP3 og IMAP e-mail

Vi kender vist allesammen til e-mail og brugen heraf, så der er ikke så mange hemmeligheder at dele med Jer omkring det emne.

Et godt råd vi dog kan give Jer er, at det er vigtigt at den mail løsning man vælger til sin virksomhed, bliver taget godt imod af alle ansatte, da det ofte er livsnerven til skriftlig kommunikation udover alle vores mobile enheder.

E-mail løsninger

Vi anbefaler at man vælger en mail løsning, der opfylder de krav man har til funktionalitet, dog uden at gå på kompromis med prisen.

Hvis man ikke har brug for at have et flot domæne koblet på sin e-mail adresse, findes der en masse gratis e-mail tjenester ude på nettet, hvoraf Google Mail, Outlook.com og Yahoo! vist er de mest udbredte.

Har man derimod behov for at kunne koble et domæne på sin e-mail konto, så skal man enten leje et af nedenstående to mail løsninger.

POP3 / IMAP mail

Begrebet POP3 og IMAP er kendt fra Internettets første tider, og er da også den ældste form for e-mail man kan få fingrene i, herunder er der begrænsede muligheder med denne form for e-mail løsning.

Dog har man i de seneste mange år også kunne bruge denne type mail via webmail, hvilket er en god og billig online mail løsning.

Man kan også godt bruge denne mail type på sin mobile enheder, hvor man dog skal huske at en kopi af den mail man POP’er af forbliver på mailserveren, da man sikkert gerne vil have adgang til den senere via webmail.

Vælger man ikke at gemme en kopi på mailserveren, vil den blive flyttet til den mobile enhed eller computer, der POP’er mailen ned. Med andre ord kan mail så komme til at flyde lidt rundt omkring på forskellige enheder, hvilket er uhensigtsmæssigt.

Hosted Exchange

Som hostingudbyder kan vi tilbyde at man lejer en Microsoft Exchange e-mail konto adgang, hvilket betyder at man kan se sin mail via følgende enheder på samme tid.

  • En computer via Outlook klienten fra Microsoft Office pakken
  • En mobil enhed via mail klienten
  • Outlook webmail klienten i en browser

Det smarte ved Hosted Exchange er at de brugere som bruger samme domæne, kan dele kalender og øvrige ressoucer, så man har adgang til samme funktionalitet som en virksomhed med egen Microsoft Exchange server.

Det er noget dyrere per bruger at leje en Microsoft Exchange konto, men fordelen er at man får adgang til et større udvalg af funktionaliteter end ved en POP3 / IMAP mail løsning.

Bestilling

Klik på det link nedenfor, der udfra ovenstående forklaring passer bedst til Jeres behov og se vores priser i vores webshop.


       


Bestil POP3/IMAP mail     Bestil Hosted Exchange

Kontakt os hvis du har et spørgsmål

Hvis I har et spørgsmål til vores mail løsninger, er I meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt os på telefon +45 – 70 23 00 45 eller udfyld vores online svarkort formular og send os en besked. Vi kontakter Jer hurtigst muligt fra modtagelsen heraf.

Klik her for at sende os en besked

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com