DNS hotel

DNS Hotel

Når man bestiller et domæne, har man som oftest brug for at kunne pege domænet mod noget på Internettet, såsom et webhotel eller en mailserver.

Sådan fungerer DNS

For at kunne pege domænet et sted hen, har man brug for at registrere domænet i en navneserver også kaldet Domain Name Server (DNS).

På denne server sætter man domænet til at pege på den service man har brug for at få domænet til at virke under, såsom en e-mail adresse på en mailserver. Her peger man domænet mod mailserveren og opretter mailadressen, så fungerer de e-mail adresser man opretter.

Hvornår har man brug for et DNS hotel

Hvis man lejer et ASP / PHP webhotel, eller et CMS webhotel er DNS hotellet en del af pakken, hvilket man ikke betaler ekstra for.

Hvis man kun køber et domæne og ønsker at parkere det hos os, så betaler man en lille smule hver måned for at vi foretager den service. Dette er helt normalt inden webhotel branchen, og det er en god idé at ringe rundt og spørge ind til prisen for denne service, inden et domæne til parkering bestilles hos os.

Vi mener selv at vi er rimelig konkurrencedygtige på prisen, men det er jo ingen skam at høre ad hos vores konkurrenter, hvis de har en bedre pris end os.


Domains

Vælg enten et webhotel eller et domæne

Her nedenfor kan man vælge at bestille (eller redelegere) et domæne, hvilket kan parkeres og man derfor kun betaler en lille smule for et DNS hotel oveni.

En anden mulighed er at bestille et webhotel, eller et CMS webhotel, så følger DNS hotel løsningen med i prisen uden merpris.

Klik på den løsning nedenfor, der passer bedst til Jeres behov.

Bestil et domæne Bestil et ASP / PHP webhotel Bestil CMS website Hosting Bestil en Webshop

Kontakt os hvis du har et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål til vores DNS hotel løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt os på telefon +45 – 70 23 00 45 eller udfyld vores online svarkort formular og send os en besked ved at klikke her.

Vi kontakter Jer hurtigst muligt fra modtagelsen heraf.

Klik her for at bestille et DNS Hotel inkl. domæne

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com