CMS webhotel

CMS webhotel

Web Content Management System (WCSM) løsninger er noget af det mest almindelige at vedligeholde en hjemmeside med i nutidens Internet, imens man for bare for årti siden sværgede til komplicerede software løsninger installeret på brugerens computer.

Der er rendt meget vand igennem åen siden de glade .html dage, hvor alle skulle kunne kode selv. Dog er .html ikke glemt helt, da nogle af de tags man brugte dengang stadig kan bruges i flere af CMS produkterne online.

Lej et webhotel inklusive et CMS

Vi tilbyder at man lejer et webhotel, hvor vi pre-installerer en af de gratis CMS løsninger man kan få adgang til i dag.

Det kræver efterfølgende at man selv sætter CMS løsningen op, både i forhold til det grafiske design, indholdet og de tekster man ønsker sig på hver side.

Her er et udsnit af de bedste OpenSource CMS produkter.


    

Service Level Agreement (SLA)

Vi tilbyder følgende drifts- og serviceniveau til alle vores webhotel kunder, hvor kunden dog selv står for vedligehold af selve CMS løsningen.

switch-turn-off-iconTeknologi

Vores tekniske løsninger holdes løbende ved lige med tilførsel af nyeste hardware teknologi

share-2-iconSoftware

Alle CMS løsninger kan løbende opdateres inde i backend, hvor redaktøren selv vælger hvornår

24-hours-phone-iconOvervågning

Alle løsninger overvåges døgnet og året rundt og respons er sikret via 24/7 tekniker standby

phone-iconHelpdesk

Vores online helpdesk og support system sikrer at alle forespørgsler sendes til rette servicetekniker

settings-icon99,9% oppetidsgaranti

Et webhotel er underlagt vores standard Service Level Agreement (SLA) aftale inklusive vores oppetidsgaranti på 99,9%

Sikkerhed

Alle webhoteller er sikret med antivirus og scannes fra en ekstern lokation for mulige sikkerhedshuller på server niveau

Valg af den rette løsning

At vælge CMS løsning er noget man bør gøre efter at have analyseret de forskellige løsninger, der er til rådighed.

Vælger man et gratis CMS kommer man måske hurtigt til kort, hvis man forventer at det kan tage imod flere tusinde brugere på samme tid.

For at kunne imødegå sådanne behov har man brug for et professionelt CMS system såsom det danskudviklede CMS system Sitecore, der kan dimensioneres til at tage imod tusinder af besøgende på samme tid.


Ansvarsfordeling imellem udviklere og hostingselskaber

Vi har skrevet en let forståelig vejledning, hvor vi forsøger at præcisere ansvarsfordelingen ved brug af Content Management System løsninger, da der igennem tiden har været mange misforståelser imellem udviklere og hostingselskaber herom.

Læs vores forståelse og vejledning ved at læse videre nedenfor – eller ved at downloade vores PDF brochure.

Ansvar ved brug af CMS løsninger

Der hersker en del forvirring omkring ansvarsfordeling ved brug af CMS løsninger, hvilket kan give anledning til en del frustration hos slutbrugeren (og dermed kunden), idet en ikke vedligeholdt CMS løsning kan være sårbar overfor angreb fra internettet.

Hvad de færreste er opmærksomme på, er at en ikke vedligeholdt CMS løsning kan blive udsat for både defacement (ændring) og hacking af hjemmesiden, der kan medføre at andre brugere får lagt farlig kode på deres maskine, uden deres viden eller accept, når de besøger en udsat og sårbar hjemmeside.

Derfor er det vigtigt, at man som slutbruger (og dermed kunde) husker at tegne følgende aftaler, med dem som udvikler hjemmesiden.

  • Aftale om at hjemmeside softwaren (fx. WordPress) vedligeholdes
  • Aftale om at plugins brugt på hjemmesiden (fx. WordPress) vedligeholdes
  • Aftale om at der tages regelmæssig backup af hjemmeside opbygningen
  • Aftale om at hjemmesiden sikkerhedstjekkes fra eksternt hold, og at der følges op på eventuelle sikkerhedshuller identificeret i hjemmeside softwaren

Enhver webhotel udbyder, der også kaldes en hostingudbyder, vil normalt sikre følgende forhold er på plads, hvilket sikrer basis sikkerheden omkring løsningen, men derimod ikke selve hjemmeside softwaren.

  • 24/7 drift og vedligehold af server hardware og operativsystem
  • 24/7 overvågning af operativsystem og webserver funktionalitet
  • Regelmæssig backup
  • Regelmæssig sikkerheds patchning af operativsystem, web og SQL database server
  • Regelmæssig sikkerheds scanning af operativsystem, web og SQL database server

Vi anbefaler at man tager kontakt til os for en vurdering, skulle man være i tvivl om man har en serviceaftale med sin udviklingsleverandør eller ej.

Vores teknikere kan mod et mindre gebyr, dertil sikre at I selv kan vedligeholde Jeres hjemmeside på en enkelt måde, skulle Jeres hjemmeside udviklings leverandør ikke have sat dette op fra start. Dette kræver dog at hjemmesiden er placeret til drift hos os.


Bestil og vi leverer Jeres CMS webhotel klar til brug

Her nedenfor kan du klikke dig videre og se vores forskellige CMS webhotel løsninger.

Vi leverer webhotel inklusive CMS løsningen således, at I selv kan vedligeholde sikkerheden for løsningen via en simpel update funktion i løsningens kontrolpanel.

Hvis vi i øvrigt, og på nogen anden måde, kan være til nogen hjælp i valg af rette CMS løsning, så er I meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 – 70 23 00 45 eller udfylde vores online kontakt formular, hvorefter vi vender tilbage til Jer hurtigst muligt.

Klik her for at bestille en CMS webhotel løsning

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com