OX Document Suite

OpenXchange ® OX Document Suite

Med OpenXchange OX Document Suite kan vi levere en tekstbehandlings-, regneark- og præsentationsløsning, der matcher alle andre office pakker verden over, omend denne tager man med sig overalt og på alle Internet baserede enheder, idet den fungerer via den lokale browser, ligemeget om der er tale om en tablet, desktop eller bærbar computer.

Følgende services og features udgør OX Document Suite, som du finder i din browser, uanset om du bruger din desktop eller bærbare computer, eller en af dine mobile enheder, såsom en iPad eller Android tablet.

OX App Suite ind og udlæser uden problemer dokumenter, regneark og præsenationsark fra og til andre kontorpakker, hertil har den en feature, hvor den så let som ingenting gemmer et dokument i PDF indbygget direkte i menuen.

Det er således ikke svært at forestille sig, at OX Documents er en særdeles integreret kontorpakke, hvor man har sine dokumenter, e-mail, kalender og opgaver som grundlag for at arbejde videre med sine data i henholdsvis tekstbehandling og regnearket, eller en præsentation.

Hvis vi har vagt din nysgerrighed, kan du faktisk prøve OX Documents Suite kontorpakken fra OpenXchange i sit fulde omfang her og nu.

Klik her for at prøve OX App Suite og OX Documents.

Vi ved at du vil blive begejstret over de mange features OX Document Suite tilbyder – og du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om hvordan I kan komme igang allerede i dag. Kontakt os blot på +45 – 70 23 00 45 og tal med en af vores salgskonsulenter.


OX Drive

Med OX Drive får man muligheden for at tage sine filer med sig på alle de mobile enheder man har til rådighed. Dette foregår via en app, som man kan hente i sin appstore til både iPhone, Android, IPad og Android tablets.

Dertil kan man såmænd også downloade en applikation, som sikrer at de filer man danner på sit lokale skrivebord på desktop eller den bærbare computer, automatisk bliver synkroniseret med filerne, som er placeret oppe i skyen i vores datacentre.

På denne måde vil man (som bruger af OX Drive) opleve en gnidningsfri overgang ifa. fildeling imellem enheder, der sker helt automatisk via synkroniseringen fra enhederne. Dertil vil man som bruger endda have mulighed for deling af udvalgte dokumenter med sine kolleger, eller øvrige kontaktpersoner i ens navne- adressebog, der er en integreret del af Dovecot Pro mail delen, og dermed af OpenXchange portalen, hvor man logger ind uanset om man skal bruge sin webmail eller andre office funktioner.


OX Guard

OX Guard udgør sikkerhedsfunktionerne i OX App Suite og leverer Pretty Good Privacy (PGP) kryptering af filer og e-mail kommunikationen i OpenXchange. Den er en integreret del af din OX App Suite og leveres som en “usynlig” skal udenom dine data oppe i skyen hos os, så data altid er overvåget og scannet for både virus, malware og sikkerhedstrusler.

Desuden sørger OX Guard for at krypteringen af kommunikation imellem OX Documents, drev, mail, din lokale desktop og bærbare computer og dine mobile enheder. PGP krypteringen er ikke uden grund blevet verdenskendt i medierne verden over, for at beskytte data og er brugt af de fleste nørder, så de kan sikre at deres data er sikrede mod at fremmede snager i dem.


E-mail : OpenXchange ® Dovecot Pro

Vi tilbyder en sammen med OX App Suite e-mail løsning lidt ud over det normale – som vi bare ved at I vil blive super begejstrede for at bruge, som en del af Jeres egne kommunikations løsninger i hverdagen.

Det er os en sand fornøjelse at præsentere OpenXchange (OX) Dovecot Pro mail løsninger, idet løsningen er fuldt ud integreret med den fantastiske OX App Suite, der giver mulighed for at flytte hele kontoret op i skyen, endda med vished om at overholde den nye danske persondataforordning 100% fra bestillingen er gennemført.


Dovecot Pro

OpenXchange leverer med Dovecot Pro en helt fantastisk mailserver, der tillige er markedets mest udbredte IMAP server verden over. Den er kendt for at være både robust og utrolig driftstabil af alle teknikere, og står ikke tilbage for at konkurrere lige op med eller bedre i forhold til alle andre løsninger verden over.

Løsningen Dovecot kommer i to versioner, Dovecot Community Edition og Dovecot Pro, hvoraf den førstnævnte er OpenSource og den anden OpenXchange’s professionelle variant, der er den vi tilbyder “i en browser nær dig” fra vores datacentre i Danmark.

Dovecot Pro er en integreret del af vores samlede OX Documents Suite tilbud, og har været en fast bestanddel af vores leverance af e-mail siden etableringen af vores selskab.


Hent vores brochure

Er du interesseret i at lære mere og måske allerede nu ønsker at bestille OpenXchange OX App Suite kontorpakken, så ring endelig på +45-70 23 00 45 og hør nærmere omkring løsningen fra en af vores salgskonsulenter.

Vi kan også tilbyde at man downloader vores brochure, som kan læses i ro og mag offline.

Klik på PDF logoet for at hente vores OpenXchange AppSuite brochure – eller klik her..

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com