Dedikeret Virtuel Server

Dedikeret Virtuel Server

Virtual-Server-illustrationBegrebet dedikeret Virtual Server (VPS) hører til under Dedikeret Hosting, idet idéen er opstået med baggrund i tilblivelsen af store infrastruktur løsninger, hvor kunder deler infrastrukturen uden at give tab på dedikerede hardware ressourcer, herunder have mulighed for at udvide ressourcerne på linie med en dedikeret fysisk server.

Med andre ord bliver man som kunde tildelt en delt dedikeret server, herunder hardware ressourcer såsom RAM, harddisk plads og processor, hvor man er dog ikke alene om at bruge infrastrukturen hvorpå de virtuelle instanser er placeret, idet andre kunder også er placeret herpå.

Modsat Virtual Private Server (VPS) produkter, er dedikerede Virtuel Server baseret på at man får dedikeret adgang til hardware ressourcerne man har fået tildelt.

Service Level Agreement (SLA)

Alle vores dedikerede server løsninger hører under vores Standard Level Agreement (SLA) aftale, medmindre kunden har brug for specielle driftsforhold, hvor et allongetillæg vedlægges standard aftalen som supplement, hvori de udvidede vilkår er specificeret.

switch-turn-off-iconTeknologi

Vores tekniske løsninger holdes løbende ved lige med tilførsel af nyeste hardware teknologi

share-2-iconSoftware

Alle dedikerede server løsninger bliver løbende opdateret med seneste sikkerhedspatches

24-hours-phone-iconOvervågning

Alle løsninger overvåges døgnet og året rundt og respons er sikret via 24/7 tekniker standby

phone-iconHelpdesk

Vores online helpdesk og support system sikrer at alle forespørgsler sendes til rette servicetekniker

settings-icon99,9% oppetidsgaranti

En server er underlagt vores standard Service Level Agreement (SLA) aftale inklusive vores oppetidsgaranti på 99,9%, der dog kan forhandles individuelt

Sikkerhed

Alle dedikerede server løsninger er sikret med antivirus og sikkerhedsscannes fra en ekstern lokation for mulige sikkerheds-huller i løsningerne

Virtuel Server uden “over commit” problemer

Det er set flere steder at hostingudbydere giver deres dedikerede Virtuel Server kunder problemer, da de ligesom for Virtual Private Server (VPS) kunder tillader “over commit” på virtuelle instanser.

Da der er tale om et dedikeret server produkt, bør dette ikke tillades, idet såvel RAM, harddisk og CPU (processor) ressourcer jo netop er dedikerede.

Problemet er at “over commit” tillader at flere kunder udnytter præcis samme RAM og CPU områder, hvilket kan skabe store problemer, såfremt alle VPS servere strækker deres hardware ressourcer til det yderste, idet der simpelhen ikke er nok ressourcer til at alle gør dette, på grund af den tekniske “over commit” setting hostingudbyderen har tilladt.

Vi tillader ikke “over commit” på nogle af vores dedikerede Virtuel Server produkter, da vi anser disse servere som en service helt på linie med en dedikeret fysisk server, hvor man har (og råder over) hele maskinen for sig selv.

Klik her for at bestille en Virtuel Server

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com