Dedikeret Fysisk Server

   

Dedikeret Fysisk Server

En dedikeret fysisk server er nærmest det ældste serverprodukt en hostingudbyder kan diske op med i dagens hostingmarked, idet de fleste servere i dag er virtuelle servere.

Dog findes der stadig et stort behov for at leje dedikerede fysiske servere når de virtuelle instanser ikke kan levere den kraft og saft som dedikeret hardware kan.

Fysisk hardware har stadig førerpositionen, når det kommer til drift af web og SQL server løsninger med et stort antal besøg og redaktører.

Her kommer virtuelle servere simpelthen til kort, men kan dog stadig spille en lille rolle som ekstra web- og cache servere, når der eksempelvis er tale om en større teknisk Web Content Management System (WCMS) løsning.

Dimensionering af hardware

Dedikeret hardware findes i alle afskygninger, så det er med at vælge rigtigt når man bestiller sig en fysisk server, da der som oftest er et ønske om at kunne skalere hardware enheden på et tidspunkt når ressourcerne bliver knappe, som kravene til den stiger.

Muligheder ved leje af en enkelt server


Vælger man at leje en enkelt dedikeret server, omend den er virtuel eller fysisk, vil man alt efter hardware bestykningen kunne implementere alskens applikationer og funktioner.

Her er et par eksempler.

  • Kombineret web og SQL server, såsom Apache / MySQL eller IIS / MS-SQL server
  • Collaboration server, såsom kombineret Microsoft Office, CRM, Exchange og Sharepoint
  • E-mail server, såsom OpenXchange Dovecot Pro med OX AppSuite kontorpakke
  • Cache Server, såsom Varnish Cache Server
  • Load Balancer
  • VPN enhed

Muligheder ved leje af flere servere på en gang

Hvis man lejer flere servere på en gang, kan man bygge et utal af forskellige tekniske løsninger.

Herunder er et par eksempler herom.

  • Et Microsoft Active Directory (AD) setup med domæne controller inklusive AD Trust og VPN mod egen lokation, fil og printserver, Sharepoint, CRM og Exchange mailserver
  • En Microsoft Dynamics ERP løsning, bestående af AD server, Dynamics server og SQL server
  • En Remote Desktop (RDP) løsning, med virtuelle skriveborde til virksomhedens ansatte, bestående af AD servere, fil og printserver, Sharepoint, CRM og Exchange mailserver
  • En Sitecore Content Management Server (CMS) løsning, bestående af webserver, SQL server og Direct Marketing Server (DMS) i kombination

Det er således kun fantasien (og økonomien) der sætter for hvad man kan bruge en dedikeret server til, og de fleste kunder vi taler med har da også allerede en god idé om hvad de ønsker sig, hvilket giver os mulighed for at rådgive på det tekniske niveau, således at de opnår en optimal løsning fra første færd.


Service Level Agreement (SLA)

Alle vores dedikerede server løsninger hører under vores Standard Level Agreement (SLA) aftale, medmindre kunden har brug for specielle driftsforhold, hvor et allongetillæg vedlægges standard aftalen som supplement, hvori de udvidede vilkår er specificeret.

switch-turn-off-iconTeknologi

Vores tekniske løsninger holdes løbende ved lige med tilførsel af nyeste hardware teknologi

share-2-iconSoftware

Alle dedikerede server løsninger bliver løbende opdateret med seneste sikkerhedspatches

24-hours-phone-iconOvervågning

Alle løsninger overvåges døgnet og året rundt og respons er sikret via 24/7 tekniker standby

phone-iconHelpdesk

Vores online helpdesk og support system sikrer at alle forespørgsler sendes til rette servicetekniker

settings-icon99,9% oppetidsgaranti

En virtuel server er underlagt vores standard Service Level Agreement (SLA) aftale inklusive vores oppetidsgaranti på 99,9%, der dog kan forhandles individuelt

Sikkerhed

Alle dedikerede server løsninger er sikret med antivirus og sikkerhedsscannes fra en ekstern lokation for mulige sikkerheds-huller i løsningerne


Kontakt os for at høre nærmere

Kontakt os for at høre nærmere om en dedikeret fysisk server med gratis installation af et standard CMS, måske en webshop eller en dedikeret professionel openXchange Dovecot Pro mailserver med OX AppSuite server aktiveret, ved at klikke her.

Skulle I ønske at blive forhandler af vores produkter og services hører vi rigtig gerne fra Jer.

Klik her for at sende os en besked

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com