Dedikeret Server

Dedikeret Fysisk Server

En dedikeret fysisk server er nærmest det ældste serverprodukt en hostingudbyder kan diske op med i dagens hostingmarked, idet de fleste servere i dag er virtuelle servere.

Dog findes der stadig et stort behov for at leje dedikerede fysiske servere når de virtuelle instanser ikke kan levere den kraft og saft som dedikeret hardware kan.

Fysisk hardware har stadig førerpositionen, når det kommer til drift af web og SQL server løsninger med et stort antal besøg og redaktører.

Her kommer virtuelle servere simpelthen til kort, men kan dog stadig spille en lille rolle som ekstra web- og cache servere, når der eksempelvis er tale om en større teknisk Web Content Management System (WCMS) løsning.

Dimensionering af hardware

Dedikeret hardware findes i alle afskygninger, så det er med at vælge rigtigt når man bestiller sig en fysisk server, da der som oftest er et ønske om at kunne skalere hardware enheden på et tidspunkt når ressourcerne bliver knappe, som kravene til den stiger.

Afstemning af forventninger og SLA aftale

Vi kan tilbyde et stort udvalg af dedikerede fysiske servere, men anbefaler som oftest et møde inden bestilling finder sted, da der som oftest er tale om en længere lejeperiode, hvor forventninger til såvel kvalitet, pris og ydelse bør afstemmes imellem os og kunden.

Kontakt os derfor på telefon +45 – 70 23 00 45 og hør nærmere, eller mød os til et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå den tekniske infrastruktur og afstemme forventninger til samme inden I foretager en bestilling.
Service Level Agreement (SLA)

Alle vores dedikerede server løsninger hører under vores Standard Level Agreement (SLA) aftale, medmindre kunden har brug for specielle driftsforhold, hvor et allongetillæg vedlægges standard aftalen som supplement, hvori de udvidede vilkår er specificeret.

switch-turn-off-iconTeknologi

Vores tekniske løsninger holdes løbende ved lige med tilførsel af nyeste hardware teknologi

share-2-iconSoftware

Alle dedikerede server løsninger bliver løbende opdateret med seneste sikkerhedspatches

24-hours-phone-iconOvervågning

Alle løsninger overvåges døgnet og året rundt og respons er sikret via 24/7 tekniker standby

phone-iconHelpdesk

Vores online helpdesk og support system sikrer at alle forespørgsler sendes til rette servicetekniker

settings-icon99,9% oppetidsgaranti

En server er underlagt vores standard Service Level Agreement (SLA) aftale inklusive vores oppetidsgaranti på 99,9%, der dog kan forhandles individuelt

Sikkerhed

Alle dedikerede server løsninger er sikret med antivirus og sikkerhedsscannes fra en ekstern lokation for mulige sikkerheds-huller i løsningerne

Muligheder ved leje af en enkelt server

Vælger man at leje en enkelt dedikeret server, omend den er virtuel eller fysisk, vil man alt efter hardware bestykningen kunne implementere alskens applikationer og funktioner.

Her er et par eksempler.

  • Kombineret web og SQL server, såsom Apache / MySQL eller IIS / MS-SQL server
  • Collaboration server, såsom Microsoft Sharepoint
  • E-mail server, såsom Microsoft Exchange
  • Cache Server, såsom Varnish Cache Server
  • Load Balancer
  • VPN enhed

Muligheder ved leje af flere servere på en gang

Servers

Hvis man lejer flere servere på en gang, kan man bygge et utal af forskellige tekniske løsninger.

Herunder er et par eksempler herom.

  • Et Microsoft Active Directory (AD) setup med domæne controller inklusive AD Trust og VPN mod egen lokation, fil og printserver, Sharepoint, CRM og Exchange mailserver
  • En Microsoft Dynamics ERP løsning, bestående af AD server, Dynamics server og SQL server
  • En Remote Desktop (RDP) løsning, med virtuelle skriveborde til virksomhedens ansatte, bestående af AD servere, fil og printserver, Sharepoint, CRM og Exchange mailserver
  • En Sitecore Content Management Server (CMS) løsning, bestående af webserver, SQL server og Direct Marketing Server (DMS) i kombination

Det er således kun fantasien (og økonomien) der sætter for hvad man kan bruge en dedikeret server til, og de fleste kunder vi taler med har da også allerede en god idé om hvad de ønsker sig, hvilket giver os mulighed for at rådgive på det tekniske niveau, således at de opnår en optimal løsning fra første færd.

Mød os helt uforpligtende

Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte den løsning som passer bedst til Jer.

Er I interesseret i at blive forhandlere af vores produkter og services, er I også meget velkommen til at kontakte os herom.

Kontakt os på telefon +45 – 70 23 00 45 eller send en besked til os via vores online formular, ved at klikke på knappen her nedenfor, så vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com