Vi arbejder hårdt på at være certificerede i de ting, der betyder mest for vores samarbejdspartnere og kunder, herunder for at sikre at vi er på linie med den seneste udvikling indenfor it-sikkerhed og IT Service Management indenfor it-hostingbranchen.

Her er et udsnit af vores certificeringer og de principper vi følger.

ISO27001_preAudit Vi er meget stolte over at vi dagligt følger og bruger, herunder har implementeret, alle principperne i ISO 27001 Information Security Management System (ISMS) indenfor it-sikkerhed.

Som første skridt imod en certificering blev vi i sensommeren ISAE 3402 certificeret og arbejder dagligt imod vores mål om konstant at forbedre vores processer, procedurer, planer og principper, så vi kan blive ISO 27001 ISMS certificeret indenfor en kort tidshorisont.

ITIL_logo Vi kombinerer vores arbejde med ISO 27001 ISMS med principperne bygget på Information Technology Infrastructure Library (ITIL), der assisterer os til at følge principperne bedst muligt ift. de processer og planer vi efterlever i vores daglige arbejde.

Indtil flere af vores ansatte er hertil ITIL certificerede.

Prince2_logo Ved større projekter kan det ofte betale sig at gøre brug af PRINCE2 projektmodellen.

Vi har derfor ansatte, der er PRINCE2 projektleder certificeret af samme årsag.

SixSigma_logo2 Lean Six Sigma er en af verdens mest udnyttede projektleder uddannelser og modeller.

Vi gør selv brug af Six Sigma, hvor flere af vores ansatte er certificeret, herunder både Six Sigma Green (SSGB) og Black Belt Pro (SSBBP)

Microsoft_logo Vi er certificeret Microsoft Service Provider License Agreement (SPLA) Partner og kan tilbyde leje af Microsoft licenser on premise, hvis vi yder drift på Jeres servere eller her hos os på lejede servere.
Continuum-R1Soft-logo-2 Vi er certificeret R1 Soft Backup Manager licens partner og kan tilbyde leje af Continuum’s spændende backup platform on premise hos Jer eller på servere lejet hos os.
Comments are closed