Om os

Mission, vision og værdierPartnereCertificeringerBliv forhandler

Mission, vision og værdier

 

Mission

Vores formål og dermed vores mission med vores virksomhed, er at være et sundt alternativ til andre hostingselskaber i Danmark, med fokus på kvalitet og leverancegaranti, der står mål med de aftaler vi indgår i vores virke.

Vision

Vores vision for vores virksomhed anviser vores ambitioner og overordnede mål for fremtiden.

Vision; Ved kontinuerlig forbedring af vores services og kvalifikationer, vil dette bringe os:

  • mulighed for at være en seriøs leverandør af Enterprise Hosting Services i både ind- og udland
  • en økonomisk velfunderet virksomhed, der med trivsel fremmer kvaliteten i det daglige arbejde

Værdier

Vores værdier er vigtige for vores trivsel og identificerer hvem vi er.

Værdier er ikke noget man køber sig til, men derimod individuelt føler.

Det er derfor vigtigt for os at vores medarbejdere afspejler sig selv i disse værdier og forstår at de selv er med til at sikre og præge disse.

Hertil skal vores grundlæggende værdier afspejle vores respekt for Corporate Social Responsibility (CSR) baseret på ISO 26000 principperne, således at vi udadtil kan vise omverdenen vores empati og respekt for at drive en på alle måder sund virksomhed.

Værdier; At være åbne og ærlige, hvor samvittighed driver os frem til at bedre vores værdier i hverdagen.

Partnere

Vi er taknemmelige til alle vores dygtige samarbejdspartnere, der gør os istand til at levere markedets bedste professionelle Enterprise Hosting og Cloud løsninger til vores kunder.

Her er et udsnit af vores vigtigste samarbejds- og forretningspartnere.

 


Vi er rigtig glade for vores samarbejde med OpenXchange og de professionelle Dovecot Pro Mail samt deres spændende online kontorpakke OX Documents. Deres OX App Suite med både online drev, mobile apps og kontorpakke passer perfekt ind i vores ønske om at levere verdensklasse Cloud Support Services


Vores tekniske platforme og infrastruktur til levering af Cloud og virtualisering af servere er baseret på VMware teknologi, der er en fantastisk Cloud virtualiserings og provisionerings platform.


Vores mangeårige samarbejde med Microsoft gør at vi i dag kan tilbyde deres licenser på lejebasis via vores Service Provider License Agreement (SPLA) aftale, udover Hosted Exchange og deres Hyper-V virtualiserings platform, som vi bruger til drift af nogle af vores egen Cloud Support Services


Til backup af vores OpenSource og Windows platforme, bruger vi Veeam Backup løsningen, der er udviklet til Disaster Recovery System (DRS) løsninger indenfor hostingbranchen, idet løsningen byder på et utal af forskellige backup og restore muligheder

Certificeringer

Vi arbejder hårdt på at være certificerede i de ting, der betyder mest for vores samarbejdspartnere og kunder, herunder for at sikre at vi er på linie med den seneste udvikling indenfor it-sikkerhed og IT Service Management indenfor it-hostingbranchen.

Her er et udsnit af vores certificeringer og de principper vi følger.

 

Vi er meget stolte over at vi i sensommeren af 2018 blev ISAE 3402 certificerede.

Vores virksomhed følger dagligt (og har implementeret) alle principperne i ISO 27001 Information Security Management System (ISMS) indenfor it-sikkerhed.

Det er vores mål at vi konstant forbedrer vores procedurer, processer, planer og principper, imod at blive fuldt ud ISO/IEC 27001 certificerede indenfor den nærmeste fremtid.

Vi kombinerer vores arbejde med ISO 27001 ISMS med principperne bygget på Information Technology Infrastructure Library (ITIL), der assisterer os til at følge principperne bedst muligt ift. de processer og planer vi efterlever i vores daglige arbejde.

Ved større projekter kan det ofte betale sig at gøre brug af PRINCE2 projektmodellen.

Vi har af samme årsag ansatte, der er PRINCE2 projektleder certificerede.

Lean Six Sigma er en af verdens mest udnyttede projektleder uddannelser og modeller.

Vi gør selv brug af Six Sigma, som projektleder model og vi har af samme årsag ansatte, der er Black Belt Pro (SSBBP) certificerede.

Vi er certificeret Microsoft Service Provider License Agreement (SPLA) Partner og kan tilbyde leje af Microsoft licenser on premise, hvis vi yder drift på Jeres servere eller her hos os på lejede servere.

Bliv reseller af vores Cloud services


Vores reseller og forhandleraftaler er primært rettet imod IT-relaterede virksomheder, der ønsker stor fleksibilitet i aftalegrundlaget, mange avancerede tekniske funktioner samt mulighed for at opnå store avancer.

Som autoriseret reseller og forhandler varetager man selv kundeservice og support til egne kunder. For at gøre det nemt at yde disse services tildeles man vores højeste serviceniveau.

 

Gratis webshop

Alle vores resellers og forhandlere har mulighed for at få integreret vores webshop i deres eget websdesign og hjemmeside. Så føles det som om man har helt egen webshop som en del af sin egen hjemmeside, med alle vores services stillet til rådighed.

Vi løbende sørger for at sende fortjeneste videre til vores forhandlere, så den indtægt de genererer kommer dem til gavn ift. den reseller aftale de har indgået.

Det er en nem og enkelt måde at samarbejde på og gør det legende let for forhandleren at samarbejde med os.

 

Flere fordele som reseller

Vores resellers er typisk virksomheder med en god kontakt til det lokale erhvervsliv (eller IT-virksomheder), der selv udvikler og sælger IT-løsninger til andre virksomheder, og som blot mangler at kunne tilbyde hosting for at gøre salgspaletten komplet.

En reseller har mulighed for at anvende hele vores produktsortiment til videresalg, og kan opnå avancer på helt op til 70% på webhotel løsninger, både med og uden en CMS løsning koblet til.

Som autoriseret reseller og forhandler kan man ved videresalg altså tilbyde vores produkter billigere til egne kunder, kombineret med en langt bedre servicegrad end vi kan tilbyde.

Hvis en kunde for eksempel køber et webhotel direkte af os, vil kunden garanteret opleve en bedre service fra en reseller og forhandler, som vi forventer svarer til vores noget dyrere service og support niveau, der typisk kun leveres med vore virtuelle server (VPS) løsninger.

 

Provision og rabat

Vi har et særligt tilbud til dem, som placerer over 10 websites hos os, eller ligefrem ønsker at være autoriseret Azero Cloud reseller, med ret til at forhandle vores produkter til andre.

Vores reseller program giver nemlig mulighed for, at man selv kan tjene en del af dækningsbidraget eller modtage dette som direkte rabat på fakturaen.

Her er et overblik.

Websites Provision / Rabat i %
> 10 10
> 20 20
> 50 30
> 100 40
> 200 50
> 500 60
> 1000 70

Vi tilbyder naturligvis en god reseller og rabat aftale for alle vores produkter og services, hvilket vi kan drøfte sammen, når vi kender mere til hvem I er, og hvilke services og ydelser vi skal levere.

Eksisterende forhandlere og partnere med reseller aftaler bibeholder naturligvis deres allerede indgåede aftale.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du / I at blive vores nye reseller og forhandler af vores services og ydelser, så kan man opnå en rabataftale med os på baggrund af commitment og indgåelse af en rabat og provisionsaftale.

Ring på +45 – 70 23 00 45 og tal med en af vores salgskonsulenter.

Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular og naturligvis via vores online chat!

Vi glæder os og ser frem til at høre fra dig.

 

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com