Om os

CertificeringerPartnereEjerkreds og ledelsesteamMission, vision og værdier

Certificeringer

Vi arbejder hårdt på at være certificerede i de ting, der betyder mest for vores samarbejdspartnere og kunder, herunder for at sikre at vi er på linie med den seneste udvikling indenfor it-sikkerhed og IT Service Management indenfor it-hostingbranchen.

Her er et udsnit af vores certificeringer og de principper vi følger.

Vi er meget stolte over at vi i sensommeren af 2018 blev ISAE 3402 certificerede.

Vores virksomhed følger dagligt (og har implementeret) alle principperne i ISO 27001 Information Security Management System (ISMS) indenfor it-sikkerhed.

Det er vores mål at vi konstant forbedrer vores procedurer, processer, planer og principper, imod at blive fuldt ud ISO/IEC 27001 certificerede indenfor den nærmeste fremtid.

Vi kombinerer vores arbejde med ISO 27001 ISMS med principperne bygget på Information Technology Infrastructure Library (ITIL), der assisterer os til at følge principperne bedst muligt ift. de processer og planer vi efterlever i vores daglige arbejde.

Indtil flere af vores ansatte er hertil ITIL certificerede.

Ved større projekter kan det ofte betale sig at gøre brug af PRINCE2 projektmodellen.

Vi har af samme årsag ansatte, der er PRINCE2 projektleder certificerede.

Lean Six Sigma er en af verdens mest udnyttede projektleder uddannelser og modeller.

Vi gør selv brug af Six Sigma, som projektleder model og vi har af samme årsag ansatte, der er Black Belt Pro (SSBBP) certificerede.

Vi er certificeret Microsoft Service Provider License Agreement (SPLA) Partner og kan tilbyde leje af Microsoft licenser on premise, hvis vi yder drift på Jeres servere eller her hos os på lejede servere.
Vi er certificeret R1 Soft Backup Manager licens partner og kan tilbyde leje af Continuum’s spændende backup platform on premise hos Jer eller på servere lejet hos os.

Partnere

Vi er taknemmelige til alle vores dygtige samarbejdspartnere, der gør os istand til at levere markedets bedste professionelle Enterprise Hosting og Cloud løsninger til vores kunder.

Her er et udsnit af vores vigtigste samarbejds- og forretningspartnere.


Vi er rigtig glade for vores samarbejde med OpenXchange og de professionelle Dovecot Pro Mail samt deres spændende online kontorpakke OX Documents. Deres OX App Suite med både online drev, mobile apps og kontorpakke passer perfekt ind i vores ønske om at levere verdensklasse Cloud Support Services


Vores tekniske platforme og infrastruktur til levering af Cloud og virtualisering af servere er baseret på VMware teknologi, der er en fantastisk Cloud virtualiserings og provisionerings platform.


Vores mangeårige samarbejde med Microsoft gør at vi i dag kan tilbyde deres licenser på lejebasis via vores Service Provider License Agreement (SPLA) aftale, udover Hosted Exchange og deres Hyper-V virtualiserings platform, som vi bruger til drift af nogle af vores egen Cloud Support Services


Til backup af vores OpenSource og Windows platforme, bruger vi Continuum’s R1 Soft Server Backup Manager løsning, der er udviklet til Disaster Recovery System (DRS) løsninger indenfor hostingbranchen, idet løsningen byder på et utal af forskellige backup og restore muligheder


Til backup af vores OpenSource og Windows platforme, bruger vi også Veeam Backup løsningen, der er udviklet til Disaster Recovery System (DRS) løsninger indenfor hostingbranchen, idet løsningen byder på et utal af forskellige backup og restore muligheder

Ejerkreds og ledelsesteam

 

Kim Rickie Helmer
CEO, Partner


Med en baggrund fra Harvard Business School, hvor han er eksamineret i Professional Services og som eksamineret ISO/IEC 27001 Information Security Management System (ISMS) Lead Auditor samt Lead Implementer indenfor it-sikkerhedsrevision, sørger vores egen administrerende direktør for at vi efterlever vores processer, procedurer, politikker og planer.

Som tidligere stifter og medejer af INFORCE fra 1999 til år 2011, der var en succesfuld virksomhed indenfor hostingbranchen og tillige den allerførste danske Microsoft Partner of the Year indenfor Hosting, har han stor indsigt i alle områder af god kvalitet og kundeservice indenfor Enterprise Hosting, udover at han også selv er Microsoft certificeret indenfor både Hosting og Server teknologi.

Han er tillige certificeret indenfor såvel ITIL, PRINCE2 og Six Sigma Black Belt Pro (SSBBP).

Udover at være interesseret i it-sikkerhed, er han desuden en passioneret golfspiller, der gerne spiller en runde i alt slags vejr.

Kasper Tikjøb
CTO, Partner


Med baggrund i stiftelse, drift og som tidligere medejer af hostingvirksomhederne Azero og SN Hosting, er Kasper en særdeles vidende og teknisk velfunderet leder, der kender til alle de udfordringer som man dagligt møder i hosting branchen.

Udover sit daglige virke som teknisk direktør, er Kasper i sin sparsomme fritid en passioneret iværksætter og en ditto aktiv sportsmand i FC Skanderborg, hvor han som formand har fået klubben valgt af DBU til “årets klub i Danmark 2013/2014” og som “årets breddeklub i 2014” af UEFA.

Kasper er i øvrigt særdeles passioneret omkring Mikrotik routere, og har tillige været initiativtager og fået stablet en dansk interesseorganisation på benene, som han flot lancerede i år 2017.

Lær mere om vores virksomheder

CloudNordic ApS er ejet af Certiqa Holding ApS, der som koncern tillige ejer virksomhederne NetQuest ApS og AzeroCloud ApS.

NetQuest ApS er en konsulent og rådgivningsvirksomhed, med fokus på at hjælpe virksomheder med at dokumentere deres virksomheds principper, processer, politikker og planer, med udgangspunkt og fokus på ISO/IEC 27001 Information Security Management System (ISMS).

AzeroCloud ApS er en Shared Hosting virksomhed, med fokus på levering af hosting til små og mindre virksomheder, med behov for profesionelle kontorpakke, mail, webhotel og domæne løsninger.

 

Læs mere om vores koncern struktur ved at downloade vores PDF brochure her til højre.

Vi tilbyder naturligvis også at man kan ringe til os og hør nærmere på +45 – 70 23 00 45.

Tusind tak for Jeres interesse for vores virksomheder!

 

Mission, vision og værdier

 

Mission

Vores formål og dermed vores mission med vores virksomhed, er at være et sundt alternativ til andre hostingselskaber i Danmark, med fokus på kvalitet og leverancegaranti, der står mål med de aftaler vi indgår i vores virke.

Vision

Vores vision for vores virksomhed anviser vores ambitioner og overordnede mål for fremtiden.

Vision; Ved kontinuerlig forbedring af vores services og kvalifikationer, vil dette bringe os:

  • mulighed for at være en seriøs leverandør af Enterprise Hosting Services i både ind- og udland
  • en økonomisk velfunderet virksomhed, der med trivsel fremmer kvaliteten i det daglige arbejde

Værdier

Vores værdier er vigtige for vores trivsel og identificerer hvem vi er.

Værdier er ikke noget man køber sig til, men derimod individuelt føler.

Det er derfor vigtigt for os at vores medarbejdere afspejler sig selv i disse værdier og forstår at de selv er med til at sikre og præge disse.

Hertil skal vores grundlæggende værdier afspejle vores respekt for Corporate Social Responsibility (CSR) baseret på ISO 26000 principperne, således at vi udadtil kan vise omverdenen vores empati og respekt for at drive en på alle måder sund virksomhed.

Værdier; At være åbne og ærlige, hvor samvittighed driver os frem til at bedre vores værdier i hverdagen.

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com