NYHED! Bliv forhandler af Cloud løsninger

   

  Bliv reseller af vores Cloud services


  Vores reseller og forhandleraftaler er primært rettet imod IT-relaterede virksomheder, der ønsker stor fleksibilitet i aftalegrundlaget, mange avancerede tekniske funktioner samt mulighed for at opnå store avancer.

  Som autoriseret reseller og forhandler varetager man selv kundeservice og support til egne kunder. For at gøre det nemt at yde disse services tildeles man vores højeste serviceniveau.

   

  Gratis webshop

  Alle vores resellers og forhandlere har mulighed for at få integreret vores webshop i deres eget websdesign og hjemmeside. Så føles det som om man har helt egen webshop som en del af sin egen hjemmeside, med alle vores services stillet til rådighed.

  Vi løbende sørger for at sende fortjeneste videre til vores forhandlere, så den indtægt de genererer kommer dem til gavn ift. den reseller aftale de har indgået.

  Det er en nem og enkelt måde at samarbejde på og gør det legende let for forhandleren at samarbejde med os.

   

  Flere fordele som reseller

  Vores resellers er typisk virksomheder med en god kontakt til det lokale erhvervsliv (eller IT-virksomheder), der selv udvikler og sælger IT-løsninger til andre virksomheder, og som blot mangler at kunne tilbyde hosting for at gøre salgspaletten komplet.

  En reseller har mulighed for at anvende hele vores produktsortiment til videresalg, og kan opnå avancer på helt op til 70% på webhotel løsninger, både med og uden en CMS løsning koblet til.

  Som autoriseret reseller og forhandler kan man ved videresalg altså tilbyde vores produkter billigere til egne kunder, kombineret med en langt bedre servicegrad end vi kan tilbyde.

  Hvis en kunde for eksempel køber et webhotel direkte af os, vil kunden garanteret opleve en bedre service fra en reseller og forhandler, som vi forventer svarer til vores noget dyrere service og support niveau, der typisk kun leveres med vore virtuelle server (VPS) løsninger.

   

  Provision og rabat

  Vi har et særligt tilbud til dem, som placerer over 10 websites hos os, eller ligefrem ønsker at være autoriseret Azero Cloud reseller, med ret til at forhandle vores produkter til andre.

  Vores reseller program giver nemlig mulighed for, at man selv kan tjene en del af dækningsbidraget eller modtage dette som direkte rabat på fakturaen.

  Her er et overblik.

  Websites Provision / Rabat i %
  > 10 10
  > 20 20
  > 50 30
  > 100 40
  > 200 50
  > 500 60
  > 1000 70

  Vi tilbyder naturligvis en god reseller og rabat aftale for alle vores produkter og services, hvilket vi kan drøfte sammen, når vi kender mere til hvem I er, og hvilke services og ydelser vi skal levere.

  Eksisterende forhandlere og partnere med reseller aftaler bibeholder naturligvis deres allerede indgåede aftale.

   

  Vil du vide mere?

  Ønsker du / I at blive vores nye reseller og forhandler af vores services og ydelser, så kan man opnå en rabataftale med os på baggrund af commitment og indgåelse af en rabat og provisionsaftale.

  Ring på +45 – 70 23 00 45 og tal med en af vores salgskonsulenter.

  Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular og naturligvis via vores online chat!

  Vi glæder os og ser frem til at høre fra dig.

   

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Albertslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com