Om os

CertificeringerPartnereEjerkreds og ledelsesteamMission, vision og værdierDisclaimer

Certificeringer

Vi arbejder hårdt på at være certificerede i de ting, der betyder mest for vores samarbejdspartnere og kunder, herunder for at sikre at vi er på linie med den seneste udvikling indenfor it-sikkerhed og IT Service Management indenfor it-hostingbranchen.

Her er et udsnit af vores certificeringer og de principper vi følger.

ISO27001_preAudit Vi er meget stolte over at vi dagligt følger og bruger, herunder har implementeret, alle principperne i ISO 27001 Information Security Management System (ISMS) indenfor it-sikkerhed.

Det er vores forventning af være fuldt ISO/IEC 27001 certificerede ved udgangen af første halvår i 2018.

ITIL_logo Vi kombinerer vores arbejde med ISO 27001 ISMS med principperne bygget på Information Technology Infrastructure Library (ITIL), der assisterer os til at følge principperne bedst muligt ift. de processer og planer vi efterlever i vores daglige arbejde.

Indtil flere af vores ansatte er hertil ITIL certificerede.

Prince2_logo Ved større projekter kan det ofte betale sig at gøre brug af PRINCE2 projektmodellen.

Vi har derfor ansatte, der er PRINCE2 projektleder certificeret af samme årsag.

SixSigma_logo2 Lean Six Sigma er en af verdens mest udnyttede projektleder uddannelser og modeller.

Vi gør selv brug af Six Sigma, hvor flere af vores ansatte er certificeret, herunder både Six Sigma Green (SSGB) og Black Belt Pro (SSBBP)

Microsoft_logo Vi er certificeret Microsoft Service Provider License Agreement (SPLA) Partner og kan tilbyde leje af Microsoft licenser on premise, hvis vi yder drift på Jeres servere eller her hos os på lejede servere.
Continuum-R1Soft-logo-2 Vi er certificeret R1 Soft Backup Manager licens partner og kan tilbyde leje af Continuum’s spændende backup platform on premise hos Jer eller på servere lejet hos os.

Partnere

Her er et udsnit af vores vigtigste samarbejds- og forretningspartnere.

Microsoft_logo

Vores mangeårige samarbejde med Microsoft gør at vi i dag kan tilbyde deres licenser på lejebasis via vores Service Provider License Agreement (SPLA) aftale, udover plads på deres Hyper-V virtuliserings platform, som vi bruger til drift af vores egen Cloud Support Services

VMWare

Vores tekniske platforme og infrastruktur til levering af Cloud og virtualisering af servere er baseret på VM Ware

Continuum-R1Soft-logo-2

Til backup af vores OpenSource og Windows platforme, bruger vi Continuum’s R1 Soft Server Backup Manager løsning, der er udviklet til Disaster Recovery System (DRS) løsninger indenfor hostingbranchen, idet løsningen byder på et utal af forskellige backup og restore muligheder


Til backup af vores OpenSource og Windows platforme, bruger vi også Veeam Backup løsningen, der er udviklet til Disaster Recovery System (DRS) løsninger indenfor hostingbranchen, idet løsningen byder på et utal af forskellige backup og restore muligheder

Ejerkreds og ledelsesteam

 

Kim Rickie Helmer
CEO, Partner


Med baggrund fra Harvard Business School i Professional Services og som eksamineret ISO/IEC 27001 Information Security Management System (ISMS) Lead Auditor indenfor it-sikkerhedsrevision, sørger vores administrerende direktør for at vi efterlever vores processer, procedurer, politikker og planer.

Som tidligere stifter og medejer af INFORCE, der var en særdeles succesfuld virksomhed indenfor hostingbranchen, og tillige var den aller første danske Microsoft Partner of the Year indenfor Hosting, har han stor indsigt i alle områder af god kvalitet og kundeservice indenfor Enterprise Hosting, udover at han også selv er Microsoft certificeret indenfor Hosting.

Han er tillige certificeret indenfor såvel ITIL, PRINCE2 og Six Sigma Black Belt Pro (SSBBP).

Udover at være interesseret i it-sikkerhed, er han desuden en passioneret golfspiller, der gerne spiller en runde i alt slags vejr.

Kasper Tikjøb
CTO, Partner


Med baggrund i stiftelse, drift og som tidligere medejer af hostingvirksomhederne Azero og SN Hosting, er Kasper en særdeles vidende og teknisk velfunderet leder, der kender til alle de udfordringer som man dagligt møder i hosting branchen.

Udover sit daglige virke som teknisk direktør, er Kasper i sin sparsomme fritid en passioneret iværksætter og en ditto aktiv sportsmand i FC Skanderborg, hvor han som formand har fået klubben valgt af DBU til “årets klub i Danmark 2013/2014” og som “årets breddeklub i 2014” af UEFA.

Kasper er i øvrigt særdeles passioneret omkring Mikrotik routere og igang med at stable en dansk interesseorganisation på benene, som han håber at lancere i løbet af foråret 2017.

Mission, vision og værdier

 

Mission

Vores formål og dermed vores mission med vores virksomhed, er at være et sundt alternativ til andre hostingselskaber i Danmark, med fokus på kvalitet og leverancegaranti, der står mål med de aftaler vi indgår i vores virke.

Vision

Vores vision for vores virksomhed anviser vores ambitioner og overordnede mål for fremtiden.

Vision; Ved kontinuerlig forbedring af vores services og kvalifikationer, vil dette bringe os:

  • mulighed for at være en seriøs leverandør af Enterprise Hosting Services i både ind- og udland
  • en økonomisk velfunderet virksomhed, der med trivsel fremmer kvaliteten i det daglige arbejde

Værdier

Vores værdier er vigtige for vores trivsel og identificerer hvem vi er.

Værdier er ikke noget man køber sig til, men derimod individuelt føler.

Det er derfor vigtigt for os at vores medarbejdere afspejler sig selv i disse værdier og forstår at de selv er med til at sikre og præge disse.

Hertil skal vores grundlæggende værdier afspejle vores respekt for Corporate Social Responsibility (CSR) baseret på ISO 26000 principperne, således at vi udadtil kan vise omverdenen vores empati og respekt for at drive en på alle måder sund virksomhed.

Værdier; At være åbne og ærlige, hvor samvittighed driver os frem til at bedre vores værdier i hverdagen.

Disclaimer

Vores hjemmeside har til formål at orientere om vores aktiviteter, herunder både forretningsmæssigt som socialt. Idet du besøger vores hjemmeside og den information vi tilbyder online, er du underlagt følgende forhold.

Indholdet på hjemmesiden er skrevet med informationsgivning for øje, hvilket betyder at formålet med at informationen er placeret på vores hjemmeside, udelukkende er sket med information for øje, herunder ej for hverken at krænke eller diskrimere tredjeperson.

Det er ikke vores formål at videregive eller præsentere information med rådgivning for øje, men udelukkende informere vores besøgende om vores metodik, processer, procedurer, planer, politikker og tankegange, såvel teknisk som praktisk.

Ophavsret og ejerskab

Informationen du finder på vores hjemmeside er ejet af os, hvis ikke stipuleret anderledes, og må således ikke genbruges eller kopieres i nogen form uden vores skriftlige godkendelse.

Såfremt vi modtager en forespørgsel eller kommentar til og / eller om vores hjemmeside og / eller indholdet herpå, vil vi behandle denne med fortrolighed og omhu, der betyder at den ikke vil blive videregivet til tredjepart uden forud indgående skriftlig godkendelse herpå.

Eksterne link

Vi tilbyder på hjemmesiden genvej til eksterne hjemmesider via et eller flere link til disse. Da der er tale om eksterne kald til andre hjemmesider, kan vi ikke garantere at disse vil svare og vise indhold, idet vi typisk ikke foretager drift for disse hjemmesider.

Herunder kan og vil vi heller ikke garantere at en besøgende på vores hjemmeside, der vælger at klikke på et eksternt link, ikke kan eller vil blive udsat for virus, hacking eller anden form for angreb mod deres computer.

Vi giver således ingen garantier for valg og brug af eksterne links på vores hjemmeside, herunder angreb fra eller driftsoppetid for samme.Ansvarsfraskrivning

Vi fraskriver os ethvert ansvar for erstatning for eventuelle tab eller skader, som en besøgende måtte opleve som følge af brug af information fra vores hjemmeside eller et link placeret herpå.

Vi vil i intet tilfælde holdes ansvarlige for mistede data, virus, følgeskader såsom indtægtstab o.lign., herunder fraskriver os dertil enhver form for erstatningspligt og/eller erstatningsansvar for eventuelle skader af direkte eller indirekte, tilfældigheder mv., som følgevirkning af brug af vores hjemmeside.

Fortrolighed og cookies

Vi indsamler udelukkende information om personer, herunder cookies, såsom navne, e-mail og ip numre, såfremt denne information er givet frivilligt. De indsamlede data vil blive behandlet med fortrolighed som allerede nævnt ovenfor.

Feedback

Såfremt en besøgende har spørgsmål til vores håndtering af modtaget data via vores hjemmeside, er de til enhver tid velkommen til at kontakte vores tekniske direktør, Kasper Tikjøb Andersen for yderligere information.

Nyheder

Ingen nyheder fundet.

Kontakt os

CloudNordic ApS


Herstedvang 8
DK-2620 Alberslund
Denmark

Tlf. +45 - 70 23 00 45
Email: info@cloudnordic.com